Diensten

Schoonmaakdiensten

Graffitiverwijdering
Glasbewassing
Vloeronderhoud
Reiniging harde vloeren
Tapijtreiniging
Sanitaire hygiëne
Computer reiniging
Stoelen reiniging

Geveltechnieken

Gevelreiniging
Technisch gevelonderhoud
Gevelconservering
Vochtbestrijding

Specialistische reiniging

Bestrijding bacteriën en virussen
Industriële reiniging
Dieptereiniging
 Hygiëne coatings
Schoonmaak algemene en bijzondere ruimtes

Onze coatings

Topsurface l TopCoat UrineProtector

Topsurface – UrineProtector is een coating die muren beschermt tegen wild plassende mensen en dieren. De coating is zodanig ontwikkeld dat als deze in aanraking komt met vloeistoffen, deze terug spatten. De coating is geheel milieuvriendelijk.

Topsurface | SaniProtector

Topsurface – SaniProtector is een zeer dunne polymeer die speciaal is samengesteld om als coating, keramiek en soortgelijke materialen, water- en vuil afstotend te maken. De coating is geheel milieuvriendelijk.

Topsurface | GlassProtector

Topsurface – Glassprotector brengen wij aan na de dieptereiniging van glas. Dit is een zeer dunne polymeer die speciaal is samengesteld om als coating, glas, water- en vuilafstotend te maken. De coating is milieuvriendelijk en volledig onzichtbaar.

Topsurface | Oppervlakte Vernieuwer

Topsurface – Oppervlakte Vernieuwer is een coating voor het ophalen van UV-verweerde kunststof, aluminium of andere gelakte oppervlakken zoals, poeder gelakte ramen, deuren, luiken, balustrades, poorten. De coating is geheel milieuvriendelijk.

Topsurface | MultiPolish RVS

Topsurface – MultiPolish wordt gebruikt om diep en grondig RVS, koper, chroom en andersoortige metalen mee te reinigen. Het polijsten zorgt voor glans en de coating beschermt in één bewerking. De conserverende eigenschappen van dit product laat geen watervlekken achter, het oppervlak wordt zelfs waterafstotend en door is onderhoud vrijwel nihil.

Topsurface | PolishProf

Topsurface – PolishProf wordt gebruikt om glas tot in de diepste poriën te reinigen en te ontkalken. Het weer en vervuiling hebben invloed op het glas en dit gaat soms gepaard met schade door gevelwater. Te herkennen door geëtste strepen of vlekken op het glas. In dit soort gevallen is de reiniging met een zuur onvoldoende. Na de behandeling kan het glas gecoat worden met een niet zichtbare coating die het glas beschermt tegen vuil, kalk en weersinvloeden, waardoor het glas weer kristalhelder wordt.

Topsurface | TopCoat RVS Coating

Topsurface – TopCoat RVS Coating biedt een permanente barrière. Door de chemische hechting aan de ondergrond kan de coating veelvuldig worden gereinigd, zonder deze opnieuw te hoeven appliceren. Wanneer de oppervlakte is behandeld met Topsurface – TopCoat RVS Coating dan behoeft deze nooit meer met RVS sprays, paraffine oliën en andersoortige beschermende middelen te worden behandeld.

Topsurface | Permanente Anti-Graffiti Coating

Topsurface – Permanente Anti-Graffiti Coating is een transparante, direct toe te passen coating voor de bescherming van gladde, niet-absorberende oppervlakken. De coating is geheel milieuvriendelijk.

Topsurface | TopCoat

Topsurface – Topcoat wordt gebruikt voor het reinigen, herstellen en vernieuwen van doffe en door zonlicht verweerde (poeder)lakken. De coating is geheel milieuvriendelijk.